Ambulant behandling

Ambulant behandling

 

Ambulant misbrugshandling er en god behandling til dig, der har udviklet en egentlig afhængighed af dit misbrug., men stadigvæk har brug for din familie og arbejde tæt på dig i hverdagen.

 

Mange af dem, der henvender sig til os, er stadig i job, og får dermed hjælp før forbruget har taget overhånd. Mange har fået en bedre hverdag blot ved at lære øvelser og teknikker til at stoppe deres nisbrug.

 

Når man er i ambulant misbrugsbehandling, møder man typisk op på et af vores behandlingssteder til samtaler med en misbrugsbehandler 3 gange om ugen.

 

Man er altså ikke ”indlagt” på behandlingsstedet, men modtager behandlingen samtidig med at man passer sin hverdag med job, familie og venner som normalt, kombineret gruppe og ene.

 

Individuel behandling

 

Hos Det Gode Liv bliver du ikke bare sat i en behandlingsgruppe; vores behandling består af individuelle samtaler mellem dig og en professionel alkoholbehandler, på den måde bliver behandlingen bedst muligt tilpasset netop dig.

 

Vi sørger samtidig for en høj grad af diskretion og anonymitet.

 

Vi tilpasser din misbrugsbehandling både efter dine egne ønsker og behov, og efter hvilken behandling vi professionelt vurdere, der er optimal for dig. Måske drikker du blot ”lidt” for meget, spiller "lidt" for meget, og kan nøjes med at lære værktøjer at begrænse dit forbrug. Det er dog ikke alle der kan lære at drikke med måde, eller spille tilbageholdende. Nogle har udviklet en egentlig afhængighed og kan have brug for helt at afholde sig fra alkohol, spil eller stoffer/piller

 

Alle forløb begynder med en grundig udredning der vil afklare, hvilken målsætning og behandling der er realistisk for netop dig.

 

Vi har ligeledes en dygtig læge eller vores sygeplejerske som står for afrusning og abstinensbehandling, og kan derfor tilbyde det vi kalder smertefri abstinensbehandling, som foregår i døgnbehandlingen.

 

Fleksibel ambulant behandling

 

Vi har fleksible åbningstider, så det vil ofte være muligt for os at give dig tider til behandling, der ligger uden for din normale arbejdstid. På den måde kan du passe dit arbejde helt som normalt, og behøver kun indvie de mennesker, du selv har lyst til, som skal vide det.

 

Du vil som regel kunne starte på misbrugsbehandling 1-2 dage efter, at du henvender dig til os.

 

Ring til os på tlf. 72 108 323 – også hvis du er det mindste i tvivl om du overhovedet har brug for alkoholbehandling. Du må gerne ringe anonymt, og det er helt uforpligtende og gratis.

 

Du er også meget velkommen til at ringe til os og høre om mulighederne, hvis du er pårørende, ven eller kollega til én, der måske drikker ”lidt” for meget

Siderne er under opbygning ring derfor anonymt og gratis

- døgnet rundt vedr. spørgsmål og rådgivning på

 

72 108 323

Vi sidder klar ved telefonen nu !!

Det Gode Liv

Forvent de bedste resultater

 

Du kan godt have høje forventinger til resulatet af din behandling. Vi er ikke bange for at vise vore samlede resulater frem, for de taler for sig selv.

Seneste nyt

 

Nye hold for ambulant behandling starter i uge 8

 

Hos os er det HELE familien der er i behandling for vi ved det er en familiesygdom. Ingen andre steder får du samme resultat og garanti.

 

 

Kontakt

 

Det Gode Liv IVS

Vejlevej 21, Gjerndrup, 6650 Brørup

Email: info@det-gode-liv.com

Døgntelefon: 72 108 323

Copyright @ All Rights Reserved