Døgn behandling

Døgnbehandling

Styrken

 

Styrken ved døgnbehandling er, at man har ro til at koncentrere sig om sin behandling, uden at skulle tænke på dagligdagens forpligtelser. Samtidig har man tid til at restituere, både fysisk og psykisk, efter et længere misbrug, og man har læger, sygeplejersker, terapueter og psykolog som en del af det daglige behandlingsteam.

 

Terapauterne er specialuddannet til at behandle afhængighed, og samtidig med de også har personlige erfaringer med netop afhængighed af alkohol, stoffer eller spil. Du møder altså en fagperson, der af egen erfaring ved, hvad det hele drejer sig om. Dette er en af styrkerne ved en Tefoto(c) modcellen.

 

Der er også familier, der har brug ro i en periode, hvor misbrugeren er i døgnbehandling, efter en opslidende tid med misbruget– hvor de pårørende har chancen for at finde sig selv igen.

 

En alkohol døgnbehandling varer typisk 5 uger – men kan forlænges efter behov, hvorefter der er 6 måneders efterbehandling, og familiebehandling til de pårørende. - tilbagefaldsbehandlinger typisk 3 uger

 

En typisk ludomani døgnbehandling varer typisk 3 uger - men kan evt følges op med ambulant behandling - og efterbehandling

 

Medicin og kokain behandlinger vil typisk være 5-8 uger eller længere da det tager længere til at trappe ud af stoffet, men vil også typisk blive kombineret med ambulant behandling.

 

Fokus på behandling

 

Vi har i døgnbehandling nyt supermoderne industri køkken, men vores egen kok der søger for at alle får den korekte nærring og klienterne kan fokusere på deres behandling og ikke på madlavning som på alle andre behandlingshjem.

 

Hos det gode liv får du en ordentlig indtruktion i centeret når du ankommer, da de først dage som regl bare går med at finde rundt, da klinter ofte er påvirket når de kommer.

 

Undervisning foregår moderne lokaler med alt i AV udstyr, og vi har små, mellem store og store mødelokaler til forskellige former for terapi osv. Alt er nøje planlagt og indrettet netop til det formål at behandle mennekser med afhængighed,

 

Hos det gode liv ankommer du i nyrenoverede lokaler der byder dig velkommen med varme og imødekommenhed.

 

Siderne er under opbygning ring derfor anonymt og gratis

- døgnet rundt vedr spørgsmål og rådgivning på

 

72 108 323

Vi sidder klar ved telefonen nu !!

Det Gode Liv

Forvent de bedste resultater

 

Du kan godt have høje forventinger til resulatet af din behandling. Vi er ikke bange for at vise vore samlede resulater frem, for de taler for sig selv.

Seneste nyt

 

Nye hold for ambulant behandling starter i uge 8

 

Hos os er det HELE familien der er i behandling for vi ved det er en familiesygdom. Ingen andre steder får du samme resultat og garanti.

 

 

Kontakt

 

Det Gode Liv IVS

Vejlevej 21, Gjerndrup, 6650 Brørup

Email: info@det-gode-liv.com

Døgntelefon: 72 108 323

Copyright @ All Rights Reserved