Om os

• Vi ønsker at hjælpe mennesker og med WHO-anerkendte afhængighedssygdomme(alkoholiseme/ludomani/shopoholic/medicinmisbrug) til at finde det gode liv uden afhængighed. Dette gælder både den afhængige og de pårørende, da vi fra egne erfaringer ved, at pårørende/familier ikke får samme succes/fokus som den afhængige.

 

• Vi ønsker at have individet og de pårørende i centrum og behandle vedkommende anonymt, men tilbyder endvidere samtaler med arbejdsgiver, jobcenter eller andre interessenter, hvis den afhængige ønsker dette.

 

 

• Vi ønsker at være et mere effektivt og holdbart alternativ til de nuværende behandlingstilbud, hvor vi forventer, at succesraten er væsentlig højere, og efterfølgende kan dokumentere dette.

 

 

• Forudsætning for at være behandler / terapeuter og nattevagt på «det gode liv» er at vedkommende er uddannet som misbrugsbehandler og det er et krav at denne selv har været misbruger. Andre så som familierådgivere, coaches, sygeplejere skal have arbejdet med misbrugere tidligere.

 

Det Gode Liv

Forvent de bedste resultater

 

Du kan godt have høje forventinger til resulatet af din behandling. Vi er ikke bange for at vise vore samlede resulater frem, for de taler for sig selv.

Seneste nyt

 

Nye hold for ambulant behandling starter i uge 8

 

Hos os er det HELE familien der er i behandling for vi ved det er en familiesygdom. Ingen andre steder får du samme resultat og garanti.

 

 

Kontakt

 

Det Gode Liv IVS

Vejlevej 21, Gjerndrup, 6650 Brørup

Email: info@det-gode-liv.com

Døgntelefon: 72 108 323

Copyright @ All Rights Reserved