Shopohilic

Shopaholic - købetrang ?

 

En shopaholic lider af en uimodståelig trang til at købe - ikke til at eje. Shopaholics ender ofte i kriminalitet og opløste ægteskaber. I USA er der lige mange mænd og kvinder, mens de der har valgt at søge behandling i Danmark overvejende er kvinder.

 

Tabu

 

Der er så meget tabu og skam forbundet med købemani, at det er svært at stå frem. Både for den ramte og for ægtefællen, der ofte synes, det er pinligt, at man har ladet den anden part styre og ofte ødelægge parrets økonomi. I virkeligheden er det en stor lettelse for de købemaniske at få lagt kortene på bordet og få at vide, at de har en lidelse. Det handler ikke om mangel på viljestyrke eller om, at de er dårlige mennesker. Det handler om en uimodståelig trang, der er så stærk, at fornuften ikke holder. De køber sig til falsk selvværd, der ikke holder længere end et øjeblik. Det er et quickfix

 

Hjælpen

 

På landsplan lider op mod 300.000 personer af at være 'shopaholic'

Hos Det Gode Liv kan vi hjælpe dig af med din købetrang i en skånsom og respektfuld behandling. Som både tilbydes som døgn og ambulant behandling

 

 

Siderne er under opbygning ring derfor anonymt og gratis

- døgnet rundt vedr. spørgsmål og rådgivning på

 

72 108 323

Vi sidder klar ved telefonen nu !!

Det Gode Liv

Forvent de bedste resultater

 

Du kan godt have høje forventinger til resulatet af din behandling. Vi er ikke bange for at vise vore samlede resulater frem, for de taler for sig selv.

Seneste nyt

 

Nye hold for ambulant behandling starter i uge 8

 

Hos os er det HELE familien der er i behandling for vi ved det er en familiesygdom. Ingen andre steder får du samme resultat og garanti.

 

 

Kontakt

 

Det Gode Liv IVS

Vejlevej 21, Gjerndrup, 6650 Brørup

Email: info@det-gode-liv.com

Døgntelefon: 72 108 323

Copyright @ All Rights Reserved