Hvad siger klienterne

Hvad siger klienterne ?

Maria 50, alkoholiker :

 

Hej, mit navn er Maria xxx. Jeg er 50 år og spansk statsborger, dog født og opvokset i Schweiz., og er herefter kommet til Danmark. Siden jeg i 1996 opdagede at jeg havde mistet kontrollen over mit alkoholforbrug, har jeg prøvet forskellige måder og steder på og få hjælp til vi voksende alkoholproblem. Jeg har været i 4 forskellige døgnbehandlinger, derunder 2 gange hos Tjele, Ringgaarden, Åbenrå og denne gang ved "Det Gode Liv" som så er min 5 behandling

 

"Det Gode Liv" er for mig en redning ! - Det er bygget op af to mænd, som har lagt alt i dette sted, Det vigtigste , deres hjerte ! De har nøje udvalgt deres professionelle terapeuter + andet personale. Da jeg den 3/1 kom ind af døren, knækket endnu engang, over at det igen var mislykkedes !

 

Jeg blev mødt med en for mig, overvældende omsorg, kærlighed, omfavnelse og forståelse at jeg til en start ikke troede, det kunne være sandt! Men fandt hurtig ud af at det var det, jeg føler tryghed, tillid, fordi jeg altid havde nogen der gerne ville lytte, når noget trykkede. At kunne få hjælp til at genfinde mig selv, fik jeg gennem den fantastisk og professionelle undervisning og terapi.

 

Dog det vigtigste for mig er de værdier der er lagt i, den hjælp, varme og omsorg jeg har fået fra første dag.

 

Nu går jeg ud imod mit nye ædru liv, første gang med en virkelig tro på mig selv, og med et backup system bag mig, der gør jeg ved kan leve ædru, fordi de ikke bare giver slip i mig, men følger op. - Her bliver jeg virkelig ædru og får livet tilbage !!

 

 

Niels 26, ludoman

 

Jeg ankom i behandling hos ”Det Gode Liv”, som et menneske der var fyldt med angst og håbløshed og var klar over jeg ikke kunne kontrollere min spilletrang længere og havde hård brug for hjælp. ”Det Gode Liv” viste sig at være stedet hvor jeg fandt min redning.

 

De hjalp mig og mine nærmeste, mig med at få min afhængighed under kontrol, de nærmeste med at håndtere det de har været igennem som pårørende. Jeg frygtede hvad min arbejdsplads ville sige, og jeg var meget tæt på en fyring, men i dialog med min terapeut og arbejdsplads fik de indsigt i sygdommen og det ændrede klar deres Holding og jeg har i dag stadigvæk mit gode job.

 

Da jeg ankom til ”Det Gode Liv” frygtede jeg alt og mest af alt fremtiden, nu glæder jeg mig til den og har lært alvoren i at tage ansvaret i mit eget liv tilbage. Den behandling jeg har været igennem har lært mig at sætte pris på ting igen som jeg før tog for givet, og ved nu at der også ligger et fantastisk liv og venter på mig igen, med min kone og mit lille barn.

 

Jeg kan kun sige at det er behandlingen hvos "Det Gode Liv" der virkelig virker for ludomaner der er motiveret for at blive deres afhængighed kvit og få kontrollen tilbage.

 

Min tid på Det Gode Liv

 

Mit navn er Casper jeg er 42 år gammel og er alkoholiker.

 

Jeg kom til det gode liv nedbrudt og slidt op, jeg kunne ikke sove og fik ingen eller elendig kost.

Jeg sad bare og drak, alt omkring mig var væk og ligegyldigt.

 

Det Gode Liv redede mit liv, de behandlere som er tilknyttet stedet er de mest kompetente og hjertevarme ildsjæle jeg til dato har mødt. Jeg fik livet tilbage på den gode måde, for første gang kan jeg mærke at jeg gerne vil det gode liv og alt hvad det bringer af glæder. Jeg kan se mine børn i øjnene igen og mærke deres kærlighed til mig. Og det bedste af det hele er at jeg kan gengælde den….

Stedet er sjovt nok en gammel kro hvor der har været afholdt en masse fester. Det med festerne er vist lige begyndt tror jeg. Jeg har i hvert fald aldrig haft det så godt efter at have været på Det Gode Liv, så mit liv er i dag en fest hverdag. (Også de trælse dage)

Min forvandling - Palle 46 år, alkoholiker

 

Efter at have prøvet AA samt det kommunale tilbud i over et halvt år, med flere tilbagefald, måtte jeg sande at der skulle mere til.

 

Så længe spøgelserne stadig var i skabet, skulle der ikke meget til før hr. vin kom og overmandede mig - i sidste ende måtte jeg indrømme at have nået min egen bund; det var ikke nogen rar oplevelse.

 

Jeg var blevet anbefalet "Det Gode Liv" - og hold da helt op, den anbefaling kan jeg kun varmt bringe videre. Den hjertevarme, imødekommenhed og professionalisme skal man lede langt efter.

 

Her kunne mærkes at det ikke bare var en pengemaskine, allesammen gik ind i det med liv og sjæl. Behandlerne var meget kyndige og garvede. Da jeg tog derfra og frem til i dag 1½ måned senere, har jeg haft et anstændigt liv. Ingen drikketrang og hviler i mig selv som jeg ikke kan huske jeg nogensinde har gjort.

 

Siderne er under opbygning ring derfor anonymt og gratis

- døgnet rundt vedr. spørgsmål og rådgivning på

 

72 108 323

Vi sidder klar ved telefonen nu !!

Det Gode Liv

Forvent de bedste resultater

 

Du kan godt have høje forventinger til resulatet af din behandling. Vi er ikke bange for at vise vore samlede resulater frem, for de taler for sig selv.

Seneste nyt

 

Nye hold for ambulant behandling starter i uge 8

 

Hos os er det HELE familien der er i behandling for vi ved det er en familiesygdom. Ingen andre steder får du samme resultat og garanti.

 

 

Kontakt

 

Det Gode Liv IVS

Vejlevej 21, Gjerndrup, 6650 Brørup

Email: info@det-gode-liv.com

Døgntelefon: 72 108 323

Copyright @ All Rights Reserved