Gør noget ved det !

Siderne er under opbygning ring derfor anonymt og gratis

- døgnet rundt vedr. spørgsmål og rådgivning på

 

72 108 323

Vi sidder klar ved telefonen nu !!

Gør noget ved det,

ring allerede i dag

Løfter

 

Som pårørende til en afhængig er det næsten en uoverskuelig opgave at motivere vedkommende til at gå i behandling. De pårørende gør mange forsøg, men ofte opnås kun løfter eller halvhjertede forsøg fra misbrugeren. Løfterne fremsættes ofte når alkoholikeren føler at den pårørende er ved at "stå af", måske ligefrem er ved at forlade vedkommende.

 

Konsekvenser

 

Misbrugeren må stilles nogle konsekvenser i udsigt, hvis ikke vedkommende er indstillet på at gøre noget ved sit problem. Et samspil mellem familie, venner og behandlingscenter er her særdeles effektivt

 

Ring derfor for rådgivning, når du som pårørende har fået NOK.

 

Du skal ikke fremsætte løfter som: "Jeg vil gøre alt for dig, hvis du holder op med dit misbrug". Det virker simpelthen ikke, da misbrugeren har en sygelig trang til sit stof eller spil. Den afhængige vil måske love at holde op og holder dette et stykke tid, men vil, hvis vedkommende ikke kommer i behandling, ALTID begynde at misbruge igen. Det siger al erfaring desværre.

 

 

Rådgivning før du gør noget er meget vigtig! -

Ring og få professionel rådgivning på vores

Døgntelefon 72 108 323

Det Gode Liv

Forvent de bedste resultater

 

Du kan godt have høje forventinger til resulatet af din behandling. Vi er ikke bange for at vise vore samlede resulater frem, for de taler for sig selv.

Seneste nyt

 

Nye hold for ambulant behandling starter i uge 8

 

Hos os er det HELE familien der er i behandling for vi ved det er en familiesygdom. Ingen andre steder får du samme resultat og garanti.

 

 

Kontakt

 

Det Gode Liv IVS

Vejlevej 21, Gjerndrup, 6650 Brørup

Email: info@det-gode-liv.com

Døgntelefon: 72 108 323

Copyright @ All Rights Reserved