Pårørende

Pårørende

Et alkohol/spil/medicin/stofmisbrug påvirker hele familien, og hvis du er pårørende til en alkoholiker, behøver du med stor sandsynlighed også hjælp og støtte. Derfor har Det gode livss Familieprogram Danmarks mest omfattende tilbud til hele familien.

 

Hos Det Gode Liv har vi mere end 20 års erfaring med effektiv behandling af alkoholikere/ludomaner, og vi ved, at det er af stor betydning, at de pårørende til misbrugeren inddrages i behandlingen.

 

 

De pårørendes aktive deltagelse i familietilbuddene har nemlig en positiv effekt på det samlede behandlingsresultat. Derfor har hjælp til alkoholikerens pårørende høj prioritet i Det Gode livs samlede behandlingstilbud. Og er også omfattet af behandlingsgarantien.

Siderne er under opbygning ring derfor anonymt og gratis

- døgnet rundt vedr. spørgsmål og rådgivning på

 

72 108 323

Vi sidder klar ved telefonen nu !!

Det Gode Liv

Forvent de bedste resultater

 

Du kan godt have høje forventinger til resulatet af din behandling. Vi er ikke bange for at vise vore samlede resulater frem, for de taler for sig selv.

Seneste nyt

 

Nye hold for ambulant behandling starter i uge 8

 

Hos os er det HELE familien der er i behandling for vi ved det er en familiesygdom. Ingen andre steder får du samme resultat og garanti.

 

 

Kontakt

 

Det Gode Liv IVS

Vejlevej 21, Gjerndrup, 6650 Brørup

Email: info@det-gode-liv.com

Døgntelefon: 72 108 323

Copyright @ All Rights Reserved